Sistemlerinizi sizin için yönetiyoruz! Türkiye ve bölgedeki geniş servis yetkinliğimiz, 7/24 izleme ve uzman ekiplerimizle destek veriyor, en kaliteli servisi sağlıyoruz. Güvenlik Sistemleri için gerekli aksiyonları en kısa sürede alıp, proaktif bir yaklaşım getiriyoruz.
Bina ve tesislerin güvenlik amacıyla izlenmesi ve kayıt altına alınması için kullanılan Kapalı Devre TV Sistemleri güvenliğin yanı sıra satış amaçlı süreçlerin kontrolü ve iş geliştirme gibi alanlarda da kullanımı oldukça yaygınlaşmış olan temel güvenlik çözümlerinden biridir.
Teknolojinin hızla gelişmesi ile, günümüzde Kapalı Devre TV Sistemleri, güvenlik amacının yanı sıra; satış, personel performansı kontrolü, iş geliştirme gibi farklı fonksiyonları denetleme amacıyla da kullanılmaya başlanmıştır. Kapalı Devre TV Sistemi tek bir noktadan farklı mekanların izlenmesini ve kayıt altına alınmasını da mümkün kılmaktadır.
TARAMA VE GÜVENLİKVideo Yönetimi Yazılımı, Kapalı devre TV Sistemlerinin tamamını yönetmekte kullanabilen çok yönlü bir yazılımdır. Ağda herhangi bir yerden, uzaktan, düşük bant genişlikli WAN bağlantısı ile dahi ulaşılabilen bir çözüm olmasının yanında aynı zamanda, Yangın alarm ve kartlı geçiş sistemlerinin yanı sıra ATM ve POS terminalleri de dahil diğer tüm güvenlik altyapılarıyla arabirim i
Ölçeklendirilebilir, kullanıcı dostu GUI (Grafiksel Kullanıcı Arayüzü) ile birden fazla uzak istasyondan alınan görüntüler tek bilgisayardan (uzaktan izleme ve yönetim istasyonu) görüntülenebilir; böylece güvenlik yöneticileri, WAN bağlantılı uzak istasyonlar üzerinden dahi çeşitli konumları eşzamanlı olarak izleyebilir.
KAPALI DEVRE TV SİSTEMLERİGüvenlik ve puantajlama alanında önemli bir uygulama haline gelen kartlı geçiş sistemleri iş verimliliği ve düzenin oluşturulmasına ilişkin hizmet özellikleriyle de öne çıkmaktadır.
Entegre Elektronik Güvenlik Sistemlerinin, vazgeçilmez bir parçası olan Geçiş Kontrol Sistemleri, kamusal binalarda çeşitli işletme, hastane, okul, yurt, laboratuar, fabrika ve özel alanlarda, residence, AVM vb., insanların yoğun olduğu alanlarda giriş-çıkışların denetlenmesi, yetkili olmayan kişilerin engellenmesi, yüksek güvenliğin sağlanması ve bu bilgilerin elektronik ortamda raporlanabilmesi amacı ile oluşturulmuştur.
GEÇİŞ KONTROLKonut ve şirketlerde beklenmeyen tehditlere karşı; hırsızlık, su baskını, doğal gaz kaçağı vb. durumlar için kullanılan hırsız alarm sistemleri yaşam ve çalışma alanlarındaki can ve mal güvenliğinin maksimum düzeyde korunmasını sağlamaktadır.
Ev ve işyerlerinin güvenliği için, en gelişmiş ve en güvenilir kablolu/kablosuz Hırsız İhbar Sistemleri, istenirse çözüme uygun diğer elektronik algılama ve otomasyon sistemlerine entegre edilerek tesis edilmektedir.
HIRSIZ İHBARYangın Algılama ve Uyarı Sistemleri , yangınla mücadelenin en önemli adımıdır.
Yangın Algılama Sistemleri; konut, rezidans, AVM gibi her türlü yaşam alanlarında, endüstriyel binalarda, fabrikalarda, üretim tesislerinde, her türlü cihaz ve malzemelerin saklandığı depolarda yangından korunma ve erken uyarı sistemi ile can ve mal kayıplarının önüne geçilmesine yönelik tasarlanan sistemlerdir.
YANGIN ALGILAMABinada yangın esnasında kaçış güzergâhı ve acil yangın çıkış kapılarını gösterecek şekilde, sürekli çalışan, düşük güç tüketimli, uzun ömürlü, LED teknolojili ve olabilecek elektrik kesintilerinde minimum 2 saat çalışacak şekilde bütün katlar yangın kaçış yönlendirme üniteleri ile işaretlenebilmektedir.
Yangın Söndürme Sistemleri, kıymetli cihaz, ekipman ve bilgilerin proses edilerek saklandığı bilgi işlem merkezleri ve bilgi depolanan arşivlerde, kısaca suyun söndürme etkisinin yeterli görülmediği veya su ile reaksiyona girebilecek maddelerin bulunduğu, depolandığı ve üretildiği hacimlerde kullanılır.
Sabit söndürme sistemlerini uluslararası yönetmelik ve standartlarla belgelenmiş güvenilir teknoloji ve gazlarla, istenirse çözüme uygun diğer elektronik algılama ve otomasyon sistemlerine entegre ederek tesis etmektedir. Söndürücü gaz olarak en yaygın kullanımı olanlar; Novec 1230, FM 200, FE13, Argon ve CO2 gazlarıdır. Ancak otomatik söndürme sistemlerinde “Total Flooding” uygulamalarında kullanılan her bir gazın avantaj ve dezavantajları vardır.
YANGIN SÖNDÜRMEÖzel mülkiyet sınırlarının hırsızlık amaçlı girişimlere karşı korunması ve tehdidin en dış çevrede algılanmasına yönelik oluşturulan bir güvenlik önlemidir. Aktif Kızılötesi Bariyer, Harici Pır dedektör ve Mikrodalga Dedektörlerinin yanı sıra, fens üzeri algılayıcı ve toprak altı Çevre Çit Algılama bu alandaki en önde gelen sistemlerdendir.
Elektronik Güvenlik Sistemlerinin en dış halkası olan Çevre Güvenlik Sistemleri, korunacak mekanların mümkün olan en dış bölgesini (bahçe, duvar, çit gibi) çevreleyen hat boyunca, diğer elektronik güvenlik sistemlerine entegre edilerek tesis edilir. Böylece, tehdidin izleme ve kayıt altına alınabilmesi, belirlenen sınırların izinsiz olarak aşıldığı noktaya otomatik olarak yönlendirme yapılabilmesi ve şüpheli durumların incelenebilmesi için geçmişe dönük alarm kayıtlarının operatör bazında arşivleme yapılabilmesi sağlanır.
ÇEVRE GÜVENLİKVideo Interkom Sistemleri, giriş güvenliği temin edilecek mekanlarda yapılarda ve set halinde kullanılabildiği gibi çoğunlukla mekanın yapıların girişleri ve mekanda bulunan konfirmasyonu sağlayacak ve kullanıcıların yapısı ihtiyaç ve sayısına göre; alt yapının analog, veya dijital veya IP olmasına göre farklılıklar içerecek şekilde dizayn edilirler.
Video Interkom Sistemleri, giriş güvenliği temin edilecek mekanlarda yapılarda ve set halinde kullanılabildiği gibi çoğunlukla mekanın yapıların girişleri ve mekanda bulunan konfirmasyonu sağlayacak ve kullanıcıların yapısı ihtiyaç ve sayısına göre; alt yapının analog, veya dijital veya IP olmasına göre farklılıklar içerecek şekilde dizayn edilirler. Yapılan sistem konfigürasyonuna göre; evlerde ziyaretçi ile ev sahibi arasında, apartmanlarda daire sakinleri, görevli ve ziyaretçi arasında, sitelerde daire sakinleri, güvenlik ve ziyaretçi arasındaki iletişimi; seçeneklere ve bütçeye bağlı olarak projelendirilmektedir.
VİDEO INTERKOMBina, site, kampüs vb. alanların giriş/çıkışlarının; kartlı geçiş, RFID, UHF vb. kontrol ve yönetim sistemleriyle giriş yetkileri olan araçların beklemeden hızlı geçiş olanağı sunması geçişlerinin sağlanması amacıyla; otopark bariyerleri, elektromekanik veya hidrolik yol kesiciler ve mantar bariyerleri ile entegre kullanılmaktadır. Bu sayede ters yön girişleri, yaya yolları gibi sokak ve alanlar güvenli hale getirilebilmektedir.
20 yıldır araç kontrol sistemi içerisinde yer alan hızlı kapılar, özellikle yüksek güvenlik gerektiren bina ve tesislerde kullanılmaktadır. Güvenlik önlemi olarak kullanılmasının yanı sıra, günümüzde şık dizaynları ve yüksek teknolojik özellikleri ile, hem araç ve yayaların hem de şirketlerin ve yapıların güvenliğini garanti altına almaktadır.
OTOPARK GÜVENLİK BARİYERLERİOtopark girişlerinde ve Karayolları uzerinde seyreden araçları plakaları vasıtasıyla tanımlamaya yarayan görüntü işleme teknolojisidir. Otopark araç kontrolü, çalıntı araç tespiti, sınır araç kontrolü gibi birçok değişik amaçla kullanılabilmektedir.
Otoyol trafik güvenliğinin sağlanması, güvenlik güçlerinin; çalıntı araç, kaçakçılık amacıyla kullanılan araçların takibi, trafiği etkileyen hız ve şerit ihlallerinin tespiti ve bu araçların yakalanmasına yönelik olarak, bu sistemin yaygın olarak kullanıldığı ve efektif sonuçların alındığı ve özellikle güvenlik güçleri tarafından talep edilen sistemlerdir.
ARAÇ PLAKA TANIMA